Ние сме тук, за да Ви помогнем

Имате въпрос относно бързите кредити? Пишете ни!

Запитвания

Реклама

* Очаквайте отговор в рамките на 48 часа след изпратеното запитване.

Въпроси за бързите кредити

Най-честите въпроси от други потребители като Вас

Какво е бърз кредит?

Бърз кредит е малък потребителски заем, който се отпуска за кратък период от време. За разлика от банковия кредит, процедурата по кандидатстване за бърз заем е значително облекчена и доста по-бърза. Обикновено, ако сте одобрени, получавате парите в рамките на няколко часа.

Колко време отнема за одобрение?

Това зависи от условията на всяка компания. Времето варира от няколко минути до 2-3 дни. Може да се свържете с всеки един кредитор за уточняване на детайлите по бързо кредитиране.

Какво е онлайн бърз кредит?

Това са обикновени бързи кредити, за които кандидатствате изцяло онлайн. Не говорите с никой, не напускате дома или офиса си. Въвеждате Вашата информация директно на уеб сайта на кредитора и получавате отговор в най-кратък срок.

Каква е причината да ми откажат бърз кредит?

Отпускането на бързи кредити става на базата на детайлно проучване и скоринг система за оценка на кредитоспособността. Факторите, които се вземат предвид са различни, като всеки кредитор има свои изисквания и минимални критерии, които трябва да покриете. Почти всички обаче ще използват поне един от ЦКР (Централен Кредитен Регистър), НОИ (Национален Осигурителен Институт), кредитна история, задлъжнялост, доказан доход, здравно и социално осигурителен статус и др.

Какво е Централен Кредитен регистър?

Централният кредитен регистър (ЦКР) е организирана и поддържана от Българската народна банка (БНБ) информационна система за кредитната задлъжнялост на клиентите към банките, финансовите институции, платежните институции и дружествата за електронни пари, които извършват дейност на територията на Република България (източник БНБ). Всички заеми, бързи кредити, ипотечни кредити и т.н., които се отпускат от кредитните институции, както и просрочията по тях, се декларират в ЦКР.

Прочетете повече за Централен Кредитен Регистър.
Прочетете още въпроси за бързите кредити или Имате друг въпрос? Свържете се с нас

Избрани компании за бързи кредити

Сравнете условията и намерете подходящият бърз кредит

Намерете бърз кредит сега или Разгледайте всички компании за бързи кредити