Вземи 20% от своя бърз кредит обратно

Уникална празнична оферта от ПРОФИ КРЕДИТ

Вземи 20% от своя бърз кредит обратно

Остават броени дни до края на празничното предложение на ПРОФИ КРЕДИТ (PROFI CREDIT) България. В началото на миналия месец компанията обяви своя нов промоционален продукт "Връщаме 20% от кредита". От него могат да се възползват както нови, така и настоящи клиенти, чиито последни вноски са дължими през 2016 г. Офертата важи и за такива клиенти, които са с приключени кредити към дружеството.

Чрез това предложение компанията за бързи кредити дава възможност на своите клиенти да изтеглят пари на заем и да получат обратно 20% от усвоената сума, след като изплатят всичките си вноски съгласно погасителния план, без закъснение в плащането.

Всеки клиент, който изтегли бърз кредит от 100 до 5000 лева и отговаря на условията може да се възползва от предложението. Например, ако клиент усвои бърз заем на стойност 5000 лева от ПРОФИ КРЕДИТ (PROFI CREDIT), то дружеството ще му върне 1000 лева след коректно изплащане на вноските по погасителния му план. Пълните условия на кампанията са публикувани на www.proficredit.bg.

Валидността на офертата е до края на 2016 г., така че всеки, който се нуждае от пари назаем, може да се възползва от нея в този срок. Изключително важно за новите клиенти е, че ПРОФИ КРЕДИТ (PROFI CREDIT) България отпуска кредит до 5000 лева при първо кандидатстване.

Възможностите за кандидатстване, които компанията предлага дават гъвкавост на потребителя да избере най-удобния за него начин. Дали ще заяви интерес към промоционалното предложение чрез онлайн кредит искане на www.proficredit.bg, чрез запитване и кандидатстване изцяло по телефона, или с посещение на място в някой от 65-те офиса на ПРОФИ КРЕДИТ (PROFI CREDIT), покриващи почти цялата страна, зависи само и единствено от предпочитанията на клиента.

Без значение дали заинтересованите от празничното предложение ще изберат да кандидатстват за желаните от тях кредити online, по телефона или в удобен за тях офис, те ще получат качествено обслужване и най-доброто предложение за тях. Служителите на ПРОФИ КРЕДИТ (PROFI CREDIT) работят съобразно индивидуалните възможности на клиента.

ПРОФИ КРЕДИТ (PROFI CREDIT) България е една от водещите компании за бързи кредити у нас. Част е от международната финансова група Профиреал Груп, която освен в България, оперира и в още четири страни в Средна и Източна Европа - Чехия, Словакия, Полша и Русия. Дружеството в България разполага с 65 офиса, с които покрива почти цялата територия на страната. ПРОФИ КРЕДИТ (PROFI CREDIT) България има над 600 кредитни експерти, които са готови да посетят клиента в удобно за него време и място, за да му помогнат да избере най-изгодния за него бърз кредит.

5Кредит

Избрани компании за бързи кредити

Сравнете условията и намерете подходящият бърз кредит

Намерете бърз кредит сега или Разгледайте всички компании за бързи кредити