За какво ще харчим пари до края на декември

Анализ на шопинг трендове в навечерието на Коледа

За какво ще харчим пари до края на декември

Стара традиция повелява - направете шопинга в последния момент. Защо обаче се получава така? Забързано ежедневие, изчакване на по-добри промоции, финансов анализ и планиране - причините са много. С оглед на предстоящото коледно пазаруване, експертите съветват това да се прави разумно, да се сравняват цените на стоките, да не бързаме с покупките и да не вярваме на всички реклами и промоции, които виждаме.

Между 2 и 6 млрд. лева ще похарчим през декември, това сочат експертните прогнози и анализи. Пика на пазаруването се очаква да е между 22-24 декември, затова постарайте се да не чакате до последния момент. Ако все пак не успеете да направите желаните покупки преди Коледа, бъдете сигурни, че и седмицата межу Коледа и нова година ще е изпълнена с промоционални оферти и предложения.

Едни от най-масово купуваните стоки през декември за поредна година са играчки, електроника, дрехи и козметика, в това число и парфюми. Увеличават се продажбите на едра бяла и черна техника поради примамливите оферти предоставени от големите хипермаркети.

Ако все още не сте избрали подарък за любимият човек, вижте 5 технологични джаджи да си подарим за коледа.

5Кредит

Избрани компании за бързи кредити

Сравнете условията и намерете подходящият бърз кредит

Намерете бърз кредит сега или Разгледайте всички компании за бързи кредити