Извлечете най-доброто от бързите кредити

Некоректни търговски практики за които да внимаваме

Извлечете най-доброто от бързите кредити

В дните преди празници, значително се покачва броят на активно пазаруващите хора. Едва ли ще Ви учуди, обаче, че близо половината от българите изпитват затруднения с извънредни разходи, именно каквито са дните преди Коледа и нова година. Именно затова, медийното пространство е залято с най-различни оферти за промоции, отстъпки, игри и томболи. Разбира се и бързите кредити не отстъпват в напредварата за нови клиенти.

Да изтеглим бърз кредит е лесно. По-трудно е да разпознаем "прекалено добрите" оферти и да стоим далеч от тях. За съжаление има нелоялни търговци, които се възползват от добрия имидж на утвърдилите се вече компании, и предлагат условия далеч от оптималните.

Друга честа и нелоялна практика е плавното завишаване на цените на предлагани прдукти и услуги преди обявяването на дадена промоция. По този начин намалението, което ще получите не е намаление, а дори в някои случаи крайната цена е по-висока от колкото е била преди промоцията. Затова, следете внимателно цените в продължение на поне 1 месец преди да направите покупка или очаквате промоция.

Не на последно място - възползвайте се от възможността да проучите и сравните различни оферти. Не бързайте с тегленето на бърз кредит преди да сте направили анализ на конкурентите в сферата. За Ваше улеснение, може да използвате нашата платформа за сравняване и бързо кандидатстване към всички компании за бързи кредити едновременно.

5Кредит

Избрани компании за бързи кредити

Сравнете условията и намерете подходящият бърз кредит

Намерете бърз кредит сега или Разгледайте всички компании за бързи кредити