5 технологични джаджи, които да си подарите за Коледа

Време е да попълните списъка с подаръци за празниците

5 технологични джаджи, които да си подарите за Коледа

Празниците наближават – Коледа, Нова година, именни дни – все поводи за много подаръци. Ние ще ви дадем няколко идеи, които хай-тек маниаците ще прегърнат.

  1. Навиващ се на руло LG OLED екран. Това е революция в екраните, която се очаква да навлезе навсякъде през следващите години. Той прави точно това, което си мислите – може да се огъва и да се навива на руло като вестник. Само не удряйте котката с него! (повече информация)

  2. Будилник, на който не може да откажете. Миризмата е сила, която трудно може да се пренебрегне. Ако в предварително зададения от вас час от будилника започне да мирише на кафе, на мента или на топли кроасани, това със сигурност ще ви събуди и изкара от леглото. (повече информация)

  3. Смарт чадър. Звучи странно, но ще го оцените, когато навън внезапно завали, а чадърът ви вече ви е предупредил това и ви е подсетил да не го забравите. Чадърът разполага със собствена метео станция и връзка с мрежата, така че никога няма да ви подведе. (повече информация)

  4. Универсално дистанционно. В домовете ни се появяват все повече устройства, всяко със свое дистанционно управление. В един момент се налага да ровите сред цял куп, докато намерите това, което ви е нужно. Ако го уцелите от първия път. Със Sevenhugs' Smart Remote ще въведете ред в целия този хаос, защото то обединява функциите на всички останали. (повече информация)

  5. Дрон. Ще кажете – това не е ново. Да, но Parrot Disco е! Това е скъпа играчка за пораснали деца. Прилича на самолет, а не на квадрокоптер, има собствена HD камера и с помощта на смартфон и очила може да ви пренесете високо в небето, за да видите каквото искате и да почувствате свободата на птиците. (повече информация)

5Кредит

Избрани компании за бързи кредити

Сравнете условията и намерете подходящият бърз кредит

Намерете бърз кредит сега или Разгледайте всички компании за бързи кредити